Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanakta delik görmek

Rüyada yanakta delik görmek

Rüyada yanakta delik görmek insanların kendisine her zaman destek olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına, yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına, özel hayatında mutlu olacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine delalettir.

Rüyada yanakta delik gördüyseniz:

  • Yıldızların olumlu etkisi sizin girişimlerinizde başarılı olmanızı sağlayabilir.

Rüyada yanakta delik görmek sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine, kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına yorulur.

Rüyada yanağını delik görmek elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, onlarla artık hep bir arada olunacağına, daha tutarlı kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada kızı yanağından öpmek Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine, onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına, hoşgörülü biri olunacağına işarettir.

Rüyada yanakta gamze görmek rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, zor bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yanaklarını kırmızı görmek rahatın yerine geleceğine, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına, başarılarının eksilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada yanak okşamak karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yanak almak yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine, sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yanakta kıl görmek borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments