Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir bayanı yanağından öpmek

Rüyada bir bayanı yanağından öpmek

Rüyada bir bayanı yanağından öpmek Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına, sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, keyfe kavuşacağına, engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada bir bayanı yanağından öpmek gördüyseniz:

  • Olayları geniş bir açıdan değerlendirmeye çalışmalısınız.

Rüyada bir bayanı yanağından öpmek sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine, rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına işaret eder.

Rüyada erkek arkadaşını yanaktan öpmek pek çok kişiye yanında iş vereceğine, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi yanaktan öpmek geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş babayı yanağından öpmek yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin kişinin yanağından öpmek başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine tabir olunur.

Rüyada ölüyü yanağından öpmek güç ve kudret kazanacağına, umutların yıkılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkeği yanağından öpmek sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin kızı yanaktan öpmek iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına, çok önemli noktalara geleceğine, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments