Rüyada şiş yanak görmek

Rüyada şiş yanak görmek geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, mal ve para biriktireceğine, yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, kazancının azalacağına, büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada şiş yanak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinize yatırım yapmalısınız.

Rüyada şişmiş yanak görmek sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına, eşi ile problemler yaşayacağına, yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına inanılır.

Rüyada yanağın şiştiğini görmek her zaman rüya sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine alamet eder.

Rüyada yanağının şiştiğini görmek çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, sorunların yakın zaman içinde son bulacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şiş yanak görmek yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine alamet eder.

Rüyada yanağını şiş görmek kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına, verilen bir sözün yerine getirileceğine tabir olunur.

Rüyada yanakta şişlik görmek ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, konuşmaz olacağına, yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi yanağından öpmek iş hayatında iniş yaşanacağına, sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğinin yanağını sıkmak korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, manevi olarak hasar alınacağına, eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top