Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yamalı seccade görmek

Rüyada yamalı seccade görmek

Rüyada yamalı seccade görmek ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, malının da eksilmeyeceğine, karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, hayırlı ve güzel olacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine delalet eder.

Rüyada yamalı seccade gördüyseniz:

  • Sakin olup bir an önce kurtulmaya bakın.

Rüyada yamalı seccade görmek bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, çok güzel günler görüleceğine yorulur.

Rüyada yamalı şalvar görmek çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, onun istediği yoldan gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada yamalı çorap giymek işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, çok büyük mutluluk yaşayacağına yorulur.

Rüyada yamalı pantolon görmek aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına, insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada yamalı elbise giymek aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, iş öğreneceğine yorulmaktadır.

Rüyada elbiseye yama yapmak aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına, hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına, maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına yorulur.

Rüyada yamalı ceket görmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada yama yapmak dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına, kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments