Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yamalı çorap görmek

Rüyada yamalı çorap görmek

Rüyada yamalı çorap görmek adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına, başarıdan başarıya koşacağına, işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine işaret eder.

Rüyada yamalı çorap gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu ilgilendiren olumlu gelişmeler veya bir değişiklik iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Rüyada yamalı çorap görmek yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine alamet eder.

Rüyada yamalı çorap giymek çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, esenlik içinde olacağına, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elbiseye yama yapmak modern insanlarla tanışılacağına, gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine alamet eder.

Rüyada yamalı seccade görmek sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına, eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yama yapmak sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına, darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yamalı yorgan görmek kurulu düzeninin olacağına, hırpalanacağına, darp edileceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada yamalı ceket görmek üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına inanılır.

Rüyada yamalı şalvar görmek rahat erileceğine, anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments