Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yamaç paraşütle uçmak

Rüyada yamaç paraşütle uçmak

Rüyada yamaç paraşütle uçmak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, helal kazanç elde edileceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına, olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine işarettir.

Rüyada yamaç paraşütle uçmak gördüyseniz:

  • Size kötü gidiyormuş gibi görünen işler size yansıtıldığı kadar kötü olmayabilirler.

Rüyada yamaç paraşütle uçmak sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, anne ve babasının her zaman başında olacağına, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, hastalıklarının son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yamaç paraşütüne binmek yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına, başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına yorulmaktadır.

Rüyada paraşütle uçmak bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine işarettir.

Rüyada uçaktan paraşütle atlamak yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına, insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına delalettir.

Rüyada paraşütle atlamak muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına, zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına rivayet eder.

Rüyada yüksekten paraşütle atlamak iyi insanlarla arkadaş olunacağına, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına delalettir.

Rüyada paraşütle düşmek özel hayatının da yolunda gideceğine, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada paraşütle denize atlamak azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments