Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada paraşütle düşmek

Rüyada paraşütle düşmek

Rüyada paraşütle düşmek kişinin her zaman sosyal biri olacağına, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına, ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken rüya sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada paraşütle düşmek gördüyseniz:

  • Uzun vadeli plan ya da amaçlarınızı gerçekleştirmenizi sağlayacak yollara odaklanmanız gerekiyor.

Rüyada paraşütle düşmek hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçaktan paraşütle atlamak çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada paraşütle inmek yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada uçan paraşüt görmek daha rahat bir nefes alacağına, iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına işaret eder.

Rüyada paraşütle atlayan görmek dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına delalettir.

Rüyada paraşütle atlayan birini görmek rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, daima secde ve şükür edeceğine, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada paraşütle atlamak ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına işarettir.

Rüyada yamaç paraşütle uçmak keyfe kavuşacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments