Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eline kuran almak

Rüyada eline kuran almak

Rüyada eline kuran almak sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına, kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, rızkının çoğalacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine inanılır.

Rüyada eline kuran almak gördüyseniz:

  • Farklı kültürlerden insanlar veya bilgiler genel kültürünüz, yaşam tarzınız veya maddi durumunuz üzerinde olumlu etkiler yaratabilir.

Rüyada kurana el bastırmak sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine, rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına işaret etmektedir.

Rüyada elinde kuran tutmak hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına işarettir.

Rüyada kurana el basıp yemin etmek ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına rivayet eder.

Rüyada birinin elinde kuranı kerim görmek ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuranı elinde tutmak hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına, eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurana el basmak yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine yorulur.

Rüyada elinde kuranı kerim görmek çok büyük kazanç elde edeceğine, maddi sıkıntılardan kurtulmaya, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada elinde kuran olduğunu görmek ofisteki ağız tadının kaçacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, yepyeni projelerle uğraşacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments