Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah kumaş pantolon görmek

Rüyada siyah kumaş pantolon görmek

Rüyada siyah kumaş pantolon görmek güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, başarısızlığa düşüleceğine, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, aile bireylerinin de çok sevineceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah kumaş pantolon gördüyseniz:

  • Süregelen bir ilişkiniz varsa onu evlilik aşamasına getirmeniz olasıdır.

Rüyada siyah kumaş pantolon görmek rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada siyah kumaş pantolon giymek bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, ticaretin büyüyeceğine delalet eder.

Rüyada beyaz kumaş pantolon görmek sahip olduklarının kıymetini bileceğine, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada kumaş pantolon görmek bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, ters giden bazı durumların düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada kumaş pantolon giymek yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine yorulur.

Rüyada beyaz kumaş pantolon giymek yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına delalet eder.

Rüyada pantolonluk kumaş görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, hayatını kazanırken keyif alacağına, günbegün kötüleşeceğine işarettir.

Rüyada siyah kumaş kesmek çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine ve her zamankinden daha farklı şeyler yapılarak hayata huzur ve mutluluk katılacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments