Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacaktan tüy almak

Rüyada bacaktan tüy almak

Rüyada bacaktan tüy almak düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına, aynı zamanda da korunup kollanacağına işaret eder.

Rüyada bacaktan tüy almak gördüyseniz:

  • Belli alanlarda durumunuzu haklı veya mazur göstermek için gerçeklerin üzerinden geçmenizde fayda var.

Rüyada tüylü bacak görmek eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına tabir olunur.

Rüyada bacak tüylerinin uzadığını görmek parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine inanılır.

Rüyada bacakta tüy görmek sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bacaklari tüylü görmek özgüveninin artacağına, kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada bacağında tüy görmek kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, baht açıklığına ve şansın döneceğine, sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bacaktan tüy almak dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada bacağını tüylü görmek uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bacak tüyü görmek maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına, harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments