Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacak tüyü görmek

Rüyada bacak tüyü görmek

Rüyada bacak tüyü görmek büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, gururlu bir hayat süreceğine, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, hayırlı bir hayat süreceğine, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bacak tüyü gördüyseniz:

  • Kendinize saygı duyulmasını istiyorsunuz.

Rüyada bacaktaki tüyleri almak yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine rivayet eder.

Rüyada bacaklarini tüylü görmek dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bacaktan tüy almak bazı kişilerle tartışma yaşayacağına, inancının eksileceğine, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine tabir olunur.

Rüyada bacak tüyü almak iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve rüya sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada tüysüz bacak görmek maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, ekmeğine haram sürmeyeceğine, aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bacak tüyü görmek kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine tabir olunur.

Rüyada bacaklari tüylü görmek bolluk ve bereket içinde geçeceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına delalet eder.

Rüyada bacak tüylerini almak sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine, kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments