Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacaklari tüylü görmek

Rüyada bacaklari tüylü görmek

Rüyada bacaklari tüylü görmek zenginleşeceğine, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, faydalı şeyler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, kısa zamanda çok yol alınacağına, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına tabir olunur.

Rüyada bacaklari tüylü gördüyseniz:

  • Sağlık, anlaşmalar veya maddi başlıklarla anılabilecek konular dikkat gerektiriyor.

Rüyada bacak tüylerini almak çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada bacak tüylerini temizlemek sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına, eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına rivayet eder.

Rüyada bacağını tüylü görmek atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine, kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine, gelecekte güzel günlere kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada tüysüz bacak görmek birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine inanılır.

Rüyada bacaklarda tüy görmek mutlu olacağına, hafifleyeceğine, parasına da para ekleyeceğine, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bacak tüylerinin uzadığını görmek çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına inanılır.

Rüyada bacak tüyü görmek çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine işarettir.

Rüyada bacak tüylerini görmek sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments