Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacağında tüy görmek

Rüyada bacağında tüy görmek

Rüyada bacağında tüy görmek gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine, onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bacağında tüy gördüyseniz:

  • Farklı dürtülerle hareket eden kişilerden uzak durun.

Rüyada bacak tüylerini almak her şeyin yolunda gideceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tüylü bacak görmek şansın kaçacağına, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bacağında tüy görmek hayırlı ve başarılı işlere gireceğine, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, onunla güzel bir ilişki kuracağına delalettir.

Rüyada bacaklarini tüylü görmek çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına işaret eder.

Rüyada bacaklari tüylü görmek toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, rüya sahibinin içine kapanacağına, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bacaktaki tüyleri almak yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına, yeni projelere atılacağına yorulur.

Rüyada bacaklarinda tüy görmek günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, üzüntülerini ve sorunlarını bu sayede sona erdireceğine işaret eder.

Rüyada bacağını tüylü görmek istediği herşeye kavuşacağına, hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments