Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacağını tüylü görmek

Rüyada bacağını tüylü görmek

Rüyada bacağını tüylü görmek bolluk içine olacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, çok kolay bir hayatı olacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan rüya sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına, sevinileceğine ve huzurlu olunacağına, hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada bacağını tüylü gördüyseniz:

  • Başkalarını etkilemek için harcama yapma yolunu da seçebilirsiniz.

Rüyada bacaklarini tüylü görmek mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bacak tüylerini almak çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına, ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada tüylü kadın bacağı görmek sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, diploma ve meslek sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tüylü bacak görmek sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına, alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine, uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına alamet eder.

Rüyada bacaktaki tüyleri almak önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine, bereketin eksileceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına işaret eder.

Rüyada bacağını tüylü görmek uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, istediği başarıyı göstereceğine, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına inanılır.

Rüyada bacaklarda tüy görmek eğlenceli ortamlara gireceğine, kazancın helal şekilde artırılacağına, maddi durumun daha kötü bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada tüysüz bacak görmek sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments