Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacak tüylerinin uzadığını görmek

Rüyada bacak tüylerinin uzadığını görmek

Rüyada bacak tüylerinin uzadığını görmek daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, yeni malların alınacağına, işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bacak tüylerinin uzadığını gördüyseniz:

  • Şimdilik biraz yavaşlamanızda veya sinirlerinize hakim olmanızda fayda var.

Rüyada bacak tüylerinin uzadığını görmek vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada tüylerinin uzadığını görmek kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, bir organizasyona katılacağına inanılır.

Rüyada bacak kıllarının uzadığını görmek parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına işarettir.

Rüyada bacaklarının uzadığını görmek makamının ve itibarının yükseleceğine, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına işarettir.

Rüyada bacak tüyü görmek hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına, daha sonra işlerin açılacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada bacak tüylerini görmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına rivayet eder.

Rüyada bacakta tüy görmek mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bacağını tüylü görmek yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments