Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacakta tüy görmek

Rüyada bacakta tüy görmek

Rüyada bacakta tüy görmek aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, namaz kılacağına, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, birçok iş teklifi alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bacakta tüy gördüyseniz:

  • Sizden haber bekleyenler var.

Rüyada bacaklarinda tüy görmek ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bacaklarini tüylü görmek neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada bacaktaki tüyleri almak daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bacaktan tüy almak şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına delalettir.

Rüyada bacak tüylerini görmek gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, kendi işini kurup başına geçeceğine alamet eder.

Rüyada bacağını tüylü görmek işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine yorulur.

Rüyada tüylü kadın bacağı görmek iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, ele geçen parada artış olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tüylü bacak görmek maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, parasal olarak çok büyük destek vereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments