Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tüylü bacak görmek

Rüyada tüylü bacak görmek

Rüyada tüylü bacak görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine alamet eder.

Rüyada tüylü bacak gördüyseniz:

  • Kontrolü ele almalısınız.

Rüyada bacak tüylerini almak küslerin ve dargınların barışacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına işarettir.

Rüyada bacaklari tüylü görmek nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına, rüya sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına, hoşgörülü biri olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bacaklarda tüy görmek huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, ayrılanların kavuşacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine işarettir.

Rüyada bacak tüylerini temizlemek daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine rivayet eder.

Rüyada bacağının tüylendiğini görmek elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, içsel güvensizliklerinize, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada bacağında tüy görmek sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, muradına eremeyeceğine yorulur.

Rüyada bacak tüyü görmek dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine tabir olunur.

Rüyada bacak tüylerinin uzadığını görmek insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments