Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakınlarının hapse girdiğini görmek

Rüyada yakınlarının hapse girdiğini görmek

Rüyada yakınlarının hapse girdiğini görmek sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, neşesini kaybedeceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine, parasız kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yakınlarının hapse girdiğini gördüyseniz:

  • Sokakta fazlaca bulunmanız sizi çeşitli kaza veya aksiliklerle uğraşmak zorunda bırakabilir.

Rüyada yakının hapse girdiğini görmek iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına işaret eder.

Rüyada yakınının hapse girdiğini görmek sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, iş hayatının düzeleceğine işaret eder.

Rüyada yakınlarının hapse girdiğini görmek kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada bir yakının hapse girdiğini görmek elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir yakınının hapse girdiğini görmek bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine inanılır.

Rüyada babasının hapse girdiğini görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, kişinin yaşamının değişeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir başkasının hapse girdiğini görmek çok başarılı ve zengin birisi olacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği birinin hapse girdiğini görmek kırılan kalbin onarılacağına, çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments