Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yakının hapse girdiğini görmek

Rüyada bir yakının hapse girdiğini görmek

Rüyada bir yakının hapse girdiğini görmek yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına, kendisinden hayır beklenemeyen dosta, darlık ve yokluk çekmeyeceğine, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına alamet eder.

Rüyada bir yakının hapse girdiğini gördüyseniz:

  • Dostlarınızın size vereceği öğütleri iyi dinleyin.

Rüyada yakınının hapse girdiğini görmek kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına, razı geleceğine, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada bir yakının hapse girdiğini görmek şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, dönmeyen şansın artık döneceğine, herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir yakınının hapse girdiğini görmek borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, planların aksayacağına, üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yakının hapse girdiğini görmek çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada yakınlarının hapse girdiğini görmek hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, sağlığının yerinde kalacağına, işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine yorulur.

Rüyada babanın hapse girdiğini görmek çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine, kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine, daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına tabir olunur.

Rüyada eşinin hapse girdiğini görmek işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, kişiye hep umut olacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendini hapse girdiğini görmek maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments