Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakının hapse girdiğini görmek

Rüyada yakının hapse girdiğini görmek

Rüyada yakının hapse girdiğini görmek ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine, sarsılacağına, Rüya sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına, işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine, imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına, hayırlı kapıların açılacağına alamet eder.

Rüyada yakının hapse girdiğini gördüyseniz:

  • Belli bir teklifi olumlu ya da olumsuz ön kabulle değerlendirmekten kaçınmalı, manzaranın tümüyle görünmesini beklemelisiniz.

Rüyada bir yakınının hapse girdiğini görmek ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, işlerinin gelişme göstereceğine, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir yakının hapse girdiğini görmek elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, ardından sevinçli bir haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada yakınlarının hapse girdiğini görmek doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yakınının hapse girdiğini görmek yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, büyük bir gelir toplayacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına işaret etmektedir.

Rüyada yakının hapse girdiğini görmek umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına delalet eder.

Rüyada başkasının hapse girdiğini duymak çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine delalet eder.

Rüyada birini hapse girdiği görmek yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına alamet eder.

Rüyada suçsuz yere hapse girdiğini görmek kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına, dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments