Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği birinin hapse girdiğini görmek

Rüyada sevdiği birinin hapse girdiğini görmek

Rüyada sevdiği birinin hapse girdiğini görmek neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine, hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine, dertlerinin çarelerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği birinin hapse girdiğini gördüyseniz:

  • Evinizi ya da ailenizi ilgilendiren bir konuda yapılması gereken tartışmayı gereğinden fazla hafife almamanızda fayda var.

Rüyada sevdiğin birinin hapse girdiğini görmek onlarla gönül birliği edeceğine, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına inanılır.

Rüyada sevdiği birinin hapse girdiğini görmek yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinin hapse girdiğini görmek kötü noktalara geleceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oğlunun hapse girdiğini görmek hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine işaret eder.

Rüyada yakınlarının hapse girdiğini görmek geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine işarettir.

Rüyada yakınının hapse girdiğini görmek çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin hapse girdiğini görmek prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının hapse girdiğini görmek hata yapılacağına, mal ve varlık sahibi olacağına, zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments