Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babasının hapse girdiğini görmek

Rüyada babasının hapse girdiğini görmek

Rüyada babasının hapse girdiğini görmek zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına, hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine, sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına, işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına, elini eteğini hayattan çekeceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına delalettir.

Rüyada babasının hapse girdiğini gördüyseniz:

  • Hamle yapacak şansa sahipsiniz.

Rüyada babasının hapse girdiğini görmek sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına delalet etmektedir.

Rüyada babanın hapse girdiğini görmek onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada babamın hapse girdiğini görmek hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada başka birinin hapse girdiğini görmek insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir kişinin hapse girdiğini görmek çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada annesinin hapse girdiğini görmek heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına, sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgilisinin hapse girdiğini görmek işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, işlerinde yeni bir sayfa açacağına delalettir.

Rüyada bir yakının hapse girdiğini görmek amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, rüyayı gören kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments