Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakınının hapse girdiğini görmek

Rüyada yakınının hapse girdiğini görmek

Rüyada yakınının hapse girdiğini görmek vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, kendini toparlayamayacağına, kendisine yeni bir iş bulacağına, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, karlı ortaklıklara gireceğine, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada yakınının hapse girdiğini gördüyseniz:

  • İlginizi çeken konulara zaman ayırmanızı sağlayacak değişiklikler yapmanız gerekiyor.

Rüyada yakınının hapse girdiğini görmek düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yakınlarının hapse girdiğini görmek hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, biraz olsun hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir yakınının hapse girdiğini görmek kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yakının hapse girdiğini görmek dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına, yaklaşan güzel günlere delalet eder.

Rüyada bir yakının hapse girdiğini görmek başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine, ferahlık veren sözler duymaya, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine rivayet eder.

Rüyada oğlunun hapse girdiğini görmek asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına, kazancın katbekat artacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine inanılır.

Rüyada annemin hapse girdiğini görmek kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine, yorgun ve hasta hissedeceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına inanılır.

Rüyada annenin hapse girdiğini görmek işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments