Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir başkasının hapse girdiğini görmek

Rüyada bir başkasının hapse girdiğini görmek

Rüyada bir başkasının hapse girdiğini görmek kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, planların aksayacağına da tabir edilen rüya, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden rüya sahibinin hasta olacağına, insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, hastalıklarının son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir başkasının hapse girdiğini gördüyseniz:

  • İş veya eğlence amaçlı seyahatler söz konusu olabilir.

Rüyada yakınının hapse girdiğini görmek borçlarının kalmayacağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine, rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine inanılır.

Rüyada bir arkadaşının hapse girdiğini görmek tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir tanıdığının hapse girdiğini görmek kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına rivayet eder.

Rüyada bir başkasının hapse girdiğini görmek onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına alamet eder.

Rüyada hapse girdiğini görmek lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, içinden çıkılamaz bir hal alacağına, dertlerin dermanının bulunacağına alamet eder.

Rüyada tanımadığın birinin hapse girdiğini görmek maddi anlamda feraha ermeye, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kocasının hapse girdiğini görmek yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kardeşinin hapse girdiğini görmek hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments