Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yakınının hapse girdiğini görmek

Rüyada bir yakınının hapse girdiğini görmek

Rüyada bir yakınının hapse girdiğini görmek daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına, iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına tabir olunur.

Rüyada bir yakınının hapse girdiğini gördüyseniz:

  • Farklı şeyler denemek istiyorsunuz ya da farklı yöntemler kullanmak niyetindesiniz.

Rüyada yakınlarının hapse girdiğini görmek hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir yakınının hapse girdiğini görmek atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir yakının hapse girdiğini görmek dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına yorulur.

Rüyada yakınının hapse girdiğini görmek maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, tüm düzenin alt üst olacağına rivayet eder.

Rüyada yakının hapse girdiğini görmek neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına işarettir.

Rüyada tanıdığının hapse girdiğini görmek işlerin rayından çıkacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada kardeşinin hapse girdiğini görmek hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, işlerin büyük kazanç sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin hapse girdiğini görmek büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına, ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments