Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacaktan kurşun çıkarmak

Rüyada bacaktan kurşun çıkarmak

Rüyada bacaktan kurşun çıkarmak hata ve günah işlemekten uzak duracağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, dertlerin artacağına, çok büyük kazançlar getireceğine, dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına işarettir.

Rüyada bacaktan kurşun çıkarmak gördüyseniz:

  • Kaynaklarınızı, yeteneklerinizi veya takviminizi doğru değerlendirmenizde fayda var.

Rüyada bacaktan kurşun çıkarmak ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada bacağından kurşun yemek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine, içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına işarettir.

Rüyada bacağında kurşun görmek eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, kendi kabuğuna çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bacağına kurşun yemek hayırlı fırsatlar yakalayacağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine inanılır.

Rüyada kurşunla bacağından vurulmak sorunların teker teker çözüleceğine, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Rüyada bacaktan kurşunlanmak hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine yorulur.

Rüyada kurşun çıkarmak önünün açık olacağına, böylece daha büyük adımlar atılacağına, hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına yorulur.

Rüyada sırtından kurşun çıkarmak olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments