Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurşun çıkarmak

Rüyada kurşun çıkarmak

Rüyada kurşun çıkarmak üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, mevki makam sahibi olunacağına, söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına işaret eder.

Rüyada kurşun çıkarmak gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz bir dostunuzun hoş bir teklifi bazı parasal sıkıntılarınızı sona erdirebilir.

Rüyada ayaktan kurşun çıkarmak karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine işaret eder.

Rüyada sırtından kurşun çıkarmak bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, başına türlü işler geleceğine, hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine delalet eder.

Rüyada bacaktan kurşun çıkarmak rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına, eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına, aylık gelirinin artacağına alamet eder.

Rüyada kurşun çıkarmak iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına alamet eder.

Rüyada karnından kurşun çıkarmak çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına tabir olunur.

Rüyada kurşunu çıkarmak sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada vücudundan kurşun çıkarmak iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada vücuttan kurşun çıkarmak ana baba sözü dinlemeye, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, bereketinin artacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments