Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacağında kurşun görmek

Rüyada bacağında kurşun görmek

Rüyada bacağında kurşun görmek saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, kötü sözler duylacağına, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, işlerinin günden güne bozulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine, rüya sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine inanılır.

Rüyada bacağında kurşun gördüyseniz:

  • Kendinizi geliştirici aktivitelerin geri dönüşü olumlu olabilir.

Rüyada bacağına kurşun yemek iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine inanılır.

Rüyada bacağında kurşun görmek yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına alamet eder.

Rüyada bacaktan kurşun çıkarmak deyim yerindeyse paranın pul olacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, yapılan bir hatanın telafi edileceğine işarettir.

Rüyada bacağından kurşun yemek mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada bacaktan kurşunlanmak bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına, dikkat çekeceğine, hayatının çok daha kolay hale geleceğine delalettir.

Rüyada kurşunla bacağından vurulmak kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına, dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada kurşun kovanı görmek başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine tabir olunur.

Rüyada kolundan kurşunlanmak sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine, büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments