Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırtından kurşun çıkarmak

Rüyada sırtından kurşun çıkarmak

Rüyada sırtından kurşun çıkarmak kısa zamanda çok yol alınacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, rızkın artacağına, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, borçların kısa sürede kapanacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, birikiminin artacağına tabir olunur.

Rüyada sırtından kurşun çıkarmak gördüyseniz:

  • Yeni tanıştığınız kimselerden bazı zararlar görebilirsiniz.

Rüyada sırtından kurşun çıkarmak onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine inanılır.

Rüyada sırtında kurşun görmek üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına işaret eder.

Rüyada sırtına kurşun yemek işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına inanılır.

Rüyada kurşunla sırtından yaralanmak kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sırtından kurşunlandığını görmek eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sırtından kurşunlanmak epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada sırtından kurşun yemek kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına delalettir.

Rüyada sırttan kurşunlanmak özlem gidereceğine, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, her açıdan farklılıklar olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments