Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızının sigara içtiğini görmek

Rüyada kızının sigara içtiğini görmek

Rüyada kızının sigara içtiğini görmek ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, üzüntülerinden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada kızının sigara içtiğini gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerden beklediğiniz karşılığı göremediğinizi düşünebilirsiniz.

Rüyada kızını sigara içtiğini görmek yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kızın sigara içtiğini görmek başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine, kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada kızının sigara içtiğini görmek attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada bir arkadaşını sigara içerken görmek girdiği işleri kaybedeceğine, keyfinin ve moralinin kaçacağına, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine işarettir.

Rüyada bir kişinin sigara içtiğini görmek üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilini sigara içerken görmek günü birlik kazanç elde edeceğine, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına işaret eder.

Rüyada eşini sigara içtiğini görmek yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, şansının her zaman kendinden yana gideceğine, yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sigara içenler görmek maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına, ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments