Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yakınını sigara içerken görmek

Rüyada bir yakınını sigara içerken görmek

Rüyada bir yakınını sigara içerken görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına, elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına, borçlarının kapanacağına, çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir yakınını sigara içerken gördüyseniz:

  • Kendinizi herzamankinden yalnız hissediyor olabilirsiniz.

Rüyada yakınının sigara içtiğini görmek düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına delalet eder.

Rüyada yakınını sigara içerken görmek zor ve karamsar günler geçireceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine işarettir.

Rüyada bir yakınını sigara içerken görmek kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir yakınının sigara içtiğini görmek işinize ve hanenize bereket geleceğine, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, zenginliğinin süreceğine tabir olunur.

Rüyada yakının sigara içtiğini görmek epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine, kendini bunu başaracağına, işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir yakının sigara içtiğini görmek ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine, hayat içinde çok rahat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sigara içmeyen birinin sigara içtiğini görmek size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, sevinileceğine ve huzurlu olunacağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkalarının sigara içtiğini görmek kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments