Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yakının sigara içtiğini görmek

Rüyada bir yakının sigara içtiğini görmek

Rüyada bir yakının sigara içtiğini görmek rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına, ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, pek az kazanç getireceğine, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, büyük başarıya ulaşılacağına, maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada bir yakının sigara içtiğini gördüyseniz:

  • Bazı konularda farklı şekilde ilerlemek konusunda istekli olabilirsiniz.

Rüyada bir yakınının sigara içtiğini görmek rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir yakının sigara içtiğini görmek zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına, çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına yorulur.

Rüyada yakının sigara içtiğini görmek yüküne ortak olacağına, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına delalet eder.

Rüyada yakınını sigara içerken görmek günlerini hastanede geçireceğine, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yakınının sigara içtiğini görmek bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada bir yakınını sigara içerken görmek daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına, hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına işaret eder.

Rüyada oğlunu sigara içerken görmek hasta olanlar için şifa bulmaya, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına rivayet eder.

Rüyada başkasını sigara içerken görmek eline çok büyük kazanç geçeceğine, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments