Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yakınının sigara içtiğini görmek

Rüyada bir yakınının sigara içtiğini görmek

Rüyada bir yakınının sigara içtiğini görmek çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına, onlara karşı zafer kazanacağına, yakında başlayacak aşk macerasına, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir yakınının sigara içtiğini gördüyseniz:

  • Sırları ifşa etmeniz durumunda duygusal anlamda sıkıntılı durumlar oluşabilir.

Rüyada yakınını sigara içerken görmek art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, adeta sinirden küplere bineceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada yakının sigara içtiğini görmek iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yakınının sigara içtiğini görmek neşeli ve keyifli günler geçireceğine, daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına delalet etmektedir.

Rüyada bir yakının sigara içtiğini görmek mutluluk ve saadete, işlerin toparlanacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir yakınını sigara içerken görmek toplum içinde de önemli bir yer edineceğine, yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir yakınının sigara içtiğini görmek sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine, işlerinden de geri kalacağına, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına delalet eder.

Rüyada içmeyen birinin sigara içtiğini görmek çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sigara içen arkadaşını görmek kimseye borçlanmayacağına, mallarını ve makamını garantileyeceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments