Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakının sigara içtiğini görmek

Rüyada yakının sigara içtiğini görmek

Rüyada yakının sigara içtiğini görmek şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine, üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine, her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine, aralarında bir konuşma geçeceğine, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, o arkadaşından büyük yardımlar alacağına, hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada yakının sigara içtiğini gördüyseniz:

  • Ultimatom veriyor havası yaratmanız durumunda karşı tarafın direnciyle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada bir yakınının sigara içtiğini görmek hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına, yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına rivayet eder.

Rüyada bir yakının sigara içtiğini görmek zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yakının sigara içtiğini görmek bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına tabir olunur.

Rüyada yakınının sigara içtiğini görmek uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yakınını sigara içerken görmek ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına işaret eder.

Rüyada bir yakınını sigara içerken görmek onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada çocuğun sigara içtiğini görmek vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına inanılır.

Rüyada kocanın sigara içtiğini görmek çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments