Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunu kör görmek

Rüyada çocuğunu kör görmek

Rüyada çocuğunu kör görmek çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunu kör gördüyseniz:

  • Yorumlarınızı bazı noktaların üzerinde durarak ya da karşı tarafın hassas noktalarına dokunarak yapmanız sıkıntı yaratabilir.

Rüyada çocuğunu kör görmek bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çocuğunun kör olduğunu görmek uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına delalet eder.

Rüyada kendi gözlerinin kör olduğunu görmek her zaman çok başarılı olacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, dünya mallarına karşı hırslanacağına rivayet eder.

Rüyada kör birine yardım etmek bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına, sıkıntıların bir anda biteceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada ölen birini kör görmek olumsuz olaylarla karşılaşacağına, hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına, daha şık mekanlarda eğleneceğine delalet eder.

Rüyada bir insanın kör olduğunu görmek büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına delalet eder.

Rüyada birinin kör olduğunu duymak ekmeğinin azalmayacağına, prestij sahibi olunacağına, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada sevgiliyi kör görmek neşeli zamanların yaşanacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments