Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü birini kör görmek

Rüyada ölü birini kör görmek

Rüyada ölü birini kör görmek aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, umutlarının söneceğine, çok büyük kazançlar getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölü birini kör gördüyseniz:

  • Diğerlerini tetikleyen fikirler size mantıklı görünmeyebilir.

Rüyada ölünün kör olduğunu görmek yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına, çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü birini kör görmek elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, gelişmelerin olacağına, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölüyü kör görmek daha tutarlı kazançlar elde edileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, sorunlarının sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına tabir olunur.

Rüyada bir gözünün kör olduğunu görmek kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasını kör görmek sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına, namaz kılacağına işarettir.

Rüyada birinin gözünün kör olduğunu görmek zenginleşeceğine, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına inanılır.

Rüyada kör köpek görmek nefsini terbiye etmeyi başaracağına, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına delalettir.

Rüyada bir arkadaşını kör görmek çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine, bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments