Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kör bir adam görmek

Rüyada kör bir adam görmek

Rüyada kör bir adam görmek hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine, sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine, sorunların en kısa zamanda sona ereceğine, hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına, işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kör bir adam gördüyseniz:

  • Ev ya da aileyle ilgili problemler stres yaratabilir.

Rüyada gözü kör adam görmek bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine, yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada kör adam görmek çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine, borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine yorulur.

Rüyada kör adama yardım etmek işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, sağlık sorunlarının artacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kör yaşlı adam görmek çok sağlıklı olunacağına, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına işarettir.

Rüyada tek gözü kör adam görmek toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kör bi adam görmek kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan rüya sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına delalet eder.

Rüyada kör bir adamla evlenmek bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine işaret eder.

Rüyada kör bir adam görmek bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments