Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok kilo aldığını görmek

Rüyada çok kilo aldığını görmek

Rüyada çok kilo aldığını görmek hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına, hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, alın terinin karşılığını alacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına delalet eder.

Rüyada çok kilo aldığını gördüyseniz:

  • Sizinle ortak ilgi alanlarına sahip kişilerle bağlantı kurmanız yeni fırsatlar doğurabilir.

Rüyada zayıf birinin kilo aldığını görmek çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, elde bulunan imkânların artacağına, sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir başkasının kilo aldığını görmek sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının kilo aldığını görmek bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine, yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, bol muhabbette olacağına tabir olunur.

Rüyada aşırı kilo aldığını görmek iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebeğin kilo aldığını görmek başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, sıhhate ve saadete kavuşacağına, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına inanılır.

Rüyada yakınının kilo aldığını görmek alim ve bilge insan olacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye inanılır.

Rüyada sevgilinin kilo aldığını görmek aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine inanılır.

Rüyada çocuğunun kilo aldığını görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments