Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evinde içki içildiğini görmek

Rüyada evinde içki içildiğini görmek

Rüyada evinde içki içildiğini görmek sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine inanılır.

Rüyada evinde içki içildiğini gördüyseniz:

  • Güzel yolculuklar yapabilir.

Rüyada evinde içki içildiğini görmek çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına, hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına yorulur.

Rüyada babayı içki içerken görmek çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, çok mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada içki içmeye çalışmak sırlarını kimseyle paylaşmayacağına, yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine, yüküne ortak olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yakınının içki içtiğini görmek hayırlı işe, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine inanılır.

Rüyada babasını içki içerken görmek sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada annesinin içki içtiğini görmek hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine inanılır.

Rüyada sevgilinin içki içtiğini görmek sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, zararın gittikçe daha da artacağına işarettir.

Rüyada babanı içki içerken görmek yaşamına farklı bir yön vereceğine, önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments