Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisini içki içerken görmek

Rüyada sevgilisini içki içerken görmek

Rüyada sevgilisini içki içerken görmek şükür içinde bir hayat süreceğine, o kimselerden menfaat göreceğine, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, yol göstereceğine ve şifa olacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada sevgilisini içki içerken gördüyseniz:

  • Dedim ya, daha çok parasal olaylar öne çıkıyor.

Rüyada sevgilinin içki içtiğini görmek düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilisini içki içerken görmek işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına, zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine yorulur.

Rüyada sevgiliyi içki içerken görmek başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada başkalarının içki içtiğini görmek endişelerini silip atacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada içki içip pişman olduğunu görmek sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine, sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına işaret eder.

Rüyada ölen birinin içki içtiğini görmek onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına işarettir.

Rüyada başkasını içki içerken görmek borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmaları için destek olunacağına ve eğitim hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine delalettir.

Rüyada içki içmeye çalışmak çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına, uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments