Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakınının hasta olduğunu duymak

Rüyada yakınının hasta olduğunu duymak

Rüyada yakınının hasta olduğunu duymak zor zamanlar yaşanacağına, zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına, daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak rüya sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına, hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına, işinin gücünün de rast gideceğine yorulur.

Rüyada yakınının hasta olduğunu duymak gördüyseniz:

  • Yapacağınız değişiklikler özgüveninizi arttırmanıza yardım edebilir.

Rüyada bir yakınının hasta olduğunu duymak kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada yakınının hasta olduğunu duymak ancak bu durumun biraz uzun süreceğine, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına rivayet eder.

Rüyada yakının hasta olduğunu duymak iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine alamet eder.

Rüyada yakın arkadaşını hasta görmek çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına alamet eder.

Rüyada bir yakının hasta görmek çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine, ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine yorulur.

Rüyada bir yakınınızı hasta görmek yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, çok para kazanılacağına yorulur.

Rüyada yakınının hastalandığını görmek işlerinin gelişme göstereceğine, hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına, hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına işarettir.

Rüyada hasta yakınını iyi görmek hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments