Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakın arkadaşını hasta görmek

Rüyada yakın arkadaşını hasta görmek

Rüyada yakın arkadaşını hasta görmek kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, o işi canlandıracağına alamet etmektedir.

Rüyada yakın arkadaşını hasta gördüyseniz:

  • Sakin bir tutum içinde olmaya özen göstermelisiniz.

Rüyada yakın arkadaşını hasta görmek çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir yakını hasta görmek maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine, yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada yakının hasta olduğunu görmek sorunların gittikçe artacağına, maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine işarettir.

Rüyada yakınlarını hasta görmek zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine inanılır.

Rüyada hasta yakınını iyi görmek yeni bir eve taşınılacağına, huzursuzlukların son bulacağına, sorunlarını bu sayede çözeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir yakınınızı hasta görmek çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine işarettir.

Rüyada yakınını çok hasta görmek seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, sonradan da çok üzüleceğine, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine işaret eder.

Rüyada yakını hasta görmek ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments