Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakının hasta olduğunu duymak

Rüyada yakının hasta olduğunu duymak

Rüyada yakının hasta olduğunu duymak hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına, kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yakının hasta olduğunu duymak gördüyseniz:

  • Geçmişe bir göz atmak daha rahat ilerlemenizi sağlayabilir.

Rüyada yakının hasta olduğunu duymak yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir yakınının hasta olduğunu duymak saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine, sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yakınının hasta olduğunu duymak insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına yorulmaktadır.

Rüyada yakın arkadaşını hasta görmek çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına, çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına, kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir yakınının hastalandığını görmek aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada ölmüş bir yakınını hasta görmek üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına yorulur.

Rüyada yakınının hastalandığını görmek zengin için yoksulluğa, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, maddi sıkıntısı olmayacağına işaret eder.

Rüyada bir yakının hastalandığını görmek çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, zahmet veren işlerin artacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments