Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hasta yakınını iyi görmek

Rüyada hasta yakınını iyi görmek

Rüyada hasta yakınını iyi görmek mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine, Rüya sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, yol göstereceğine, hayatın kişinin yüzüne güleceğine işaret eder.

Rüyada hasta yakınını iyi gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin şanssızlıkları size fayda getirebilir.

Rüyada hasta yakınını iyi görmek iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada hasta olan kişiyi iyi görmek yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, çok iyi işler gerçekleştireceğine, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine işaret etmektedir.

Rüyada yatan hastanın iyileştiğini görmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına, insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına, küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada hasta bir insanın iyileştiğini görmek eksiklerinin farkına varacağına, hayallerinin gerçekleşmeyeceğine, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağır hastanın iyileştiğini görmek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada hasta birini iyileştiğini görmek elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, işlerin daha kötü bir hal alacağına, başarıya giden yollarının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada hasta kadının iyileştiğini görmek hayatının istediği gibi yürüyeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına delalet eder.

Rüyada hastayı iyi görmek ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments