Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakınının hastalandığını görmek

Rüyada yakınının hastalandığını görmek

Rüyada yakınının hastalandığını görmek sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yakınının hastalandığını gördüyseniz:

  • Öyleki elinizdeki herşey değerini yitiriyor ya da elinizi attığınız her iş tersine gidiyormuş zannediyorsunuz.

Rüyada yakının hasta olduğunu görmek yaşadığı zor günlerin biteceğine, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına delalettir.

Rüyada bir yakınının hastalandığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına, eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına, onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir yakınının hasta olduğunu duymak elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına alamet eder.

Rüyada yakının hasta olduğunu duymak toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, yoksulluktan sonra zengin olmaya, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada hasta olan yakınını görmek ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, mal mülk sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada yakını hasta görmek sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir yakınını hasta görmek uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına, yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Rüyada ölmüş yakınını hasta görmek kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, rahatının her zaman yerinde olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments