Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yakınının hasta olduğunu duymak

Rüyada bir yakınının hasta olduğunu duymak

Rüyada bir yakınının hasta olduğunu duymak haneden birinin ayrılacağına, kısa süreli hastalık yaşamasına, elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, yeni hobiler edinileceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına, keyfin ve geçimin kalmayacağına yorulur.

Rüyada bir yakınının hasta olduğunu duymak gördüyseniz:

  • Boş uğraşları bırakıp, sonuca hemen getmeye gayret ederseniz kendinize iyilik yapmış olursunuz.

Rüyada yakınının hasta olduğunu duymak varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, bahtının güzelleşeceğine, hayatından razı geleceğine işaret eder.

Rüyada yakının hasta olduğunu duymak sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, parasının, malının ve aşının da çoğalacağına, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada bir yakınının hasta olduğunu duymak çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine, önüne pek çok imkan sunulacağına delalettir.

Rüyada yakının hastalandığını görmek yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir yakını hasta görmek istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada hasta bir yakınını görmek aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bi yakınını hasta görmek onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına işarettir.

Rüyada ölen yakınını hasta görmek kazancın helal şekilde artırılacağına, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments