Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yakının hasta görmek

Rüyada bir yakının hasta görmek

Rüyada bir yakının hasta görmek kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine, fakir fukaraya yardım edeceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir yakının hasta gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı yerine getirmeniz şikayetlerden kurtulmanızı sağlayabilir.

Rüyada bir yakınının hasta olduğunu duymak engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına, sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş yakınını hasta görmek başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, hayat içinde çok rahat edeceğine işarettir.

Rüyada yakının hastalandığını görmek yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, kişinin hayatında olumlu gelişmeler ve hayırlı yenilikler yaşanacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada bir yakını hasta görmek kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine, geçim sıkıntısı çekeceğine, yüzünün hep güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada hasta yakınını görmek eline hayırlı kazançların geçeceğine, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına delalet etmektedir.

Rüyada yakınınızı hasta görmek yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına inanılır.

Rüyada yakınının hasta olduğunu görmek olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada hasta yakınını iyi görmek bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments