Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yakınınızı hasta görmek

Rüyada bir yakınınızı hasta görmek

Rüyada bir yakınınızı hasta görmek neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine, kazancın yarı yarıya artacağına, onu cesaretlendireceğine rivayet eder.

Rüyada bir yakınınızı hasta gördüyseniz:

  • Farklı kültürlere, yaşam tarzlarına veya felsefelere ilgi duyabilirsiniz.

Rüyada yakınını çok hasta görmek sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına yorulur.

Rüyada yakının hastalandığını görmek bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına delalettir.

Rüyada yakının hasta olduğunu görmek omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına, kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına işarettir.

Rüyada bir yakının hastalandığını görmek içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine, fakirlik ve yokluk göreceğine, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine işaret eder.

Rüyada bir yakınının hasta olduğunu duymak uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir yakınının hastalandığını görmek iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına delalettir.

Rüyada bir yakınını hasta görmek gelecekte güzel günlere kavuşacağına, cesaretinin yerine geleceğine, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yakın birini hasta görmek işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments