Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kör bir kadın görmek

Rüyada kör bir kadın görmek

Rüyada kör bir kadın görmek sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye, işindeki bereketin de çoğalacağına, iş hayatında terfi alınacağına, eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada kör bir kadın gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizin hayatınızdaki rolü önemli boyutlara ulaşabilir.

Rüyada yaşlı kör kadın görmek böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada kör ve yaşlı kadın görmek kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, rızkının kesilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kör kadına yardım etmek askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına alamet eder.

Rüyada kör kadın görmek böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine delalet eder.

Rüyada kör bir kadına yardım etmek kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine, aile hayatında çok güzel haberler alacağına delalet etmektedir.

Rüyada kör bir kadın görmek karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına yorulur.

Rüyada bir kadını kör görmek iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine işarettir.

Rüyada kör karga görmek aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments