Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendinin kör olduğunu görmek

Rüyada kendinin kör olduğunu görmek

Rüyada kendinin kör olduğunu görmek özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına, hayırlı bir evlat olacağına, sorumlulukların azalacağına, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına işaret eder.

Rüyada kendinin kör olduğunu gördüyseniz:

  • Şu an düşüncesiz veya rastgele seçimler yapmak doğru olmayabilir.

Rüyada kör fare görmek mallarının eksileceğine, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kör kedi görmek kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine işaret eder.

Rüyada kör erkek görmek çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, kötü kişilere yakın olacağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine işaret eder.

Rüyada oğlunun kör olduğunu görmek işlerinin rast gideceğine, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının gözünün kör olduğunu görmek iç dünyasının zenginleşeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kör serçe görmek sevgi ve barış ortamının kurulacağına, çok zor durumlara düşeceğine, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına inanılır.

Rüyada sevgilisini kör görmek kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, bulunmak istediği noktaya ulaşacağına, rüyayı gören kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına yorulur.

Rüyada tanıdık birini kör görmek zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, hayattan elini eteğini çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments